Lifehacks för bättre sex

Idag finns lifehacks för allt i våra liv, från maten vi lagar i köket till inredningen i vårt vardagsrum och hur vi organiserar vårt kontor. Varför då inte använda sig av några smarta lifehacks även i sovrummet?

Ett mer omfattande lifehack, som verkligen gör skäl för ordet ”life” eftersom det omfattar hela livet, är att man som kvinna bör sluta använda högklackade skor, eller i alla fall inte bära dem varje dag. Det beror på att långvarigt användande av högklackade skor kan förändra hur bäckenet lutar. När en kvinna får orgasm lutar hon sitt bäcken på ett särskilt sätt, och om bäckenet har förvrängts av högklackade skor kan det göra orgasmen mindre intensiv. För starkare orgasmer bör man alltså hoppa över de höga klackarna.socks-30406_640

Ett annat lifehack som inte bara har fördelar i sängen utan för hälsan generellt är att man bör dricka mycket vatten. Att ha sex är ju en fysisk aktivitet på samma sätt som träning är, och därför är det viktigt att fylla på med vätska. Genom att dricka vatten håller man kroppen återfuktad, vilket gör det lättare för kroppen att producera sitt naturliga glidmedel. Något man ska undvika är däremot alkohol, eftersom det har motsatt effekt, och torkar ut kroppen. Vätskebrist kan bland annat leda till erektionsproblem och en torr slida. Även om alkohol och sex länge har gått hand i hand bör man alltså undvika den kombinationen om man vill ha så bra sex som möjligt.

Ett annat lifehack i sängen, som är lite okonventionellt, är att man bör ha strumpor på sig när man har sex. När forskare studerade par som försökte ge varandra en orgasm klagade paren på att de frös. Forskarna gav strumpor till hälften av paren. Av de par som inte bar strumpor lyckades bara hälften uppnå orgasm, medan hela 80 procent av de som bar strumpor gjorde det…

En annan forskningsstudie har visat att det är mer sannolikt att kvinnor får orgasm om hon upplever variation under själva sexakten. Det är därför bara positivt att experimentera, och till exempel använda olika sexleksaker. Du hittar ett brett utbud av sexleksaker på Vuxen.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *