Lifehacks som gör livet bättre

Ett lifehack är knep som på ett eller annat sätt förbättrar eller underlättar ditt liv. Ett lifehack går ofta ut på att använda en redan befintlig sak och byta användningsområde. Du hackar helt enkelt livet. Det finns massor med lifehacks inom olika områden bland annat skönhet. Parfym är en sak som du kan hacka. Om du exempelvis har en parfym från Hugo Boss och lukten har börjat avta kan du dutta lite hudkräm eller vaselin på det område som du ska applicera parfymen på. På så sätt äter inte doften upp parfymen och doften håller mycket längre. När doften avtagit för mycket är det dags att investera i en ny Hugo Boss parfym. Du kan hitta EdT, EdP och Parfum i Hugo Boss sortiment av parfymer. Om du vill ha ett väldoftande rum kan du dutta en parfymolja på elementet.

Återfå vita sneakers

Vita sneakers är fantastiskt snygga och få saker är så fult som att ha smutsiga vita sneakers på fötterna. För att dina vita sneakers ska återfå den vita skinande färgen är tandkräm och tandborste det du ska använda dig av. Du tar en tandborste och lägger på tandkräm och borstar sedan dina skor. Skölj sedan och dina vita sneakers ser som nya ut.

Hacks för den morgontrötte

Om du är morgontrött finns det ett riktigt bra lifehack som gör att du sparar både tid och energi. Du kan hänga upp veckans outfits på varsin galge och när du kliver upp tar du bara dagens galge som är försedd med alla plagg du behöver för dagen. Dessutom undviker du diverse modemissar när du använder detta lifehack. Om du har mörka ringar runt ögonen när du vaknar kan du lägga bomullsrondeller fuktade med mjölk och lägga dem på ögonen. Kylan från mjölken kommer göra att blodkärlen drar ihop sig och fettet från mjölken har en mjukgörande effekt på huden. Persilja är också bra mot mörka ringar. Muddla lite persilja tills den börjar vätska sig och tillsätt då en matsked varmt vatten. Låt vätskan svalna och lägg sedan vätskan på bomullspads och lägg dem under ögonen.

Gör en egen peeling av kaffesump

När du har investerat i en riktigt bra handtvål kan du värma en kniv och dela tvålen i två delar. Då kan du ha samma tvål på två ställen. Du sparar även pengar på detta lifehack. Det är nog ingen som kommer tro att du gjort en sådan ansträngning för att få två tvålar. Istället för att köpa en dyr peeling kan du använda salt, socker eller kaffesump som skrubbkorn och blanda något av dem tillsammans med en olja. Om du har oren hy och tendens att få mycket blemmor kan du använda yoghurt som har en renande effekt och bakteriedödande egenskaper genom probiotikan som finns i yoghurten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *